Brievenbus: leren open te communiceren

De brievenbus is een middel om kinderen met elkaar in gesprek te brengen en hen de mogelijkheid biedt te leren lezen, schrijven, tellen, benoemen, fantaseren, (na) spelen en hun sociale vaardigheden verder te ontwikkelen. De set bijgeleverde kaarten zijn beschrijfbaar en afwasbaar. Ze bevatten thema’s als verjaardag, ziekte, verhuizing, Sinterklaas, Kerst enz.

De brievenbus is geschikt voor onder andere peuterspeelzalen, kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang, basisonderwijs, logopedisten en therapeuten.

Inhoud: Houten brievenbus (formaat 37x46x75 cm lxbxh) en 14 afwasbare kaarten 

 

Bewezen concept

Involved&Connected test de door haar ontwikkelde concepten uitgebreid. Bovendien vraagt zij feedback van professionals en gebruikers. Hierdoor garandeert zij de kwaliteit van haar concepten. Ook dit concept is uitgebreid getest door leerkrachten en kinderen. Zij waren unaniem enthousiast en wilden de brievenbus graag houden.

Concept voor uw markt

Involved&Connected bedenkt aansprekende en originele concepten. Zij verkoopt deze concepten aan marktpartijen. Deze dragen zelf zorg voor de productie en verkoop, zodat scholen, maatschappelijke organisaties en hulpverlenende instanties aan de slag kunnen met het ontwikkelen en versterken van de sociale vaardigheden van hun leerlingen of cliënten.

Meer informatie

Mocht u nog vragen hebben of wilt u een afspraak maken om het concept met eigen ogen te bekijken? Neem dan contact op met Involved & Connected