Even voorstellenBettina Heefer-Maas van Involved & Connected

Mijn naam is Bettina Heefer, getrouwd en moeder van 4 kinderen. Sinds 09 september 2010 ben ik eigenaresse van Involved & Connected.

Na 15 jaar gewerkt te hebben bij ABN Amro en een aantal jaren uit het arbeidsproces te zijn geweest i.v.m. geboorte en opvoeding van de kinderen, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. De nieuwe uitdaging werd ondernemer zijn, dit is overigens geen bevlieging maar zit als het ware in mijn bloed.

Het bedenken en uitwerken van concepten cq. ideeën is hetgeen waar ik goed in ben en daar ben ik me op toe gaan leggen. Door middel van mijn concepten wil ik mensen weer met elkaar in contact brengen. De ideeën komen als het ware op mijn pad en mijn eerste concept is inmiddels in productie genomen.

Met Involved & Connected richt ik me niet op één specifieke doelgroep, maar wil ik diverse groepen mensen, van jeugdigen tot mensen in hun laatste levensfase en alles wat daar tussen zit op een verrassende manier met elkaar verbinden.